vineri, 20 iunie 2014

Externalizare it ieftina

Externalizare it reprezinta o solutie de reducere a costurilor cu personalul IT care asigura mentenanta infrastructurii IT .
In afara reducerii costurilor puteti beneficia de personal specializat si cu experienta in domeniu.

Daca apelati la o compania care asigura externalizare it ieftina psihotronicprotect si interventii rapide timpul de interventie poate fi in cel mult 2 ore de la semnalarea problemei daca este problema care necesita o rezolvare urgenta.
De asemenea apeland la un contract de externalizare  it puteti beneficia de revizii lunare sau saptamanale in functie de necesitatiile companiei dumneavoastra.Numarul de interventii este in general nelimitat cu toate acestea sunt societati specializate in mentenanta calculatoare care limiteaza numarul de interventii incluse in abonament si in cazul in care solicitati interventii suplimentare fata de cele incluse in abonament va trebui sa platiti suplimentar.Puteti vedea mai multe informatii pe site de asemenea puteti sa solicitati o oferta.
In general toate companii specializate in externalizare it propun contracte pe o perioada nelimitata si nu solicita taxe de reziliere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.